Rezultate

SCOALA DE EXCELENTA IN 2012

În 2012 am crescut si am ajuns la un numar de 16 studenti inscrisi in program. Studentii au posibilitatea de a lucra la implementarea si testarea de solutii software, hardware si de comunicaţii integrate, de a participa la workshop-uri de prezentare a noilor tehnologii utilizate in cadrul proiectelor dezvoltate de BRINEL, sub indrumarea mentorilor cu experienta din cadrul companiei. De asemenea, prin intermediul proiectelor la care iau parte, membrii Talent IT au ocazia sa interactioneze direct cu cele mai mari nume de IT din lume, parteneri ai BRINEL. Iar pe langa toate acestea, implicarea in activitaile TalentIT este rasplatita prin acordarea de burse lunare tuturor membrilor.

SCOALA DE EXCELENTA IN 2011

Pe parcursul anului 2011, 10 studenti au fost selectati in cadrul Scolii de excelenta.  Acestia au participat la prezentari , iar o parte dintre ei s-au implicat in proiectele BRINEL in ceea ce priveste implementarea si testarea de solutii pentru managementul universitar.

SCOALA DE EXCELENTA IN 2010

Program demarat la sfarsitului anului 2009, Scoala de Excelenta TalentIT a dat primele roade in decursul anului 2010, cand au fost selectati primii studenti ai Scolii.

Concomitent cu selectia membrilor, 2010 a fost anul in care a inceput amenajarea unui laborator in cadrul Universitatii Tehnice din Cluj, cu scopul de a oferi studentilor participanti la acest program cadrul optim de desfasurare a activitatilor practice. Laboratorul pus la dispozitie de catre Universitatea Tehnica a fost dotat de catre Brinel cu 10 statii de lucru, astfel incat membri Scolii au avut posibilitatea sa-si desfasoare activitatile practice din cadrul programului.

Cei sase studenti au fost implicati in proiecte practice, atat virtuale, cat si in proiecte reale. Programul a inceput cu o parte teoretica, fiind avansate teme de studiu pentru fiecare participant: MOSS 2007 – despre produs, GIS vs. CAD, metodologii de implementare MOSS 2010 sau Oracle – Siebel si realizarea unui portal al școlii de excelență pentru folosirea mediului colaborativ si cu scopul de a evidentia activitățile desfășurate.

Activitatile realizate de catre membri Scolii au fost diverse, de la instalare sisteme de operare, configurare servere, instalare mașini virtuale până la realizarea unui portal al școlii de excelență pentru a raporta activitățile desfășurate.

Implicarea studentilor in acest program a fost premiata, studentii obtinand burse din partea Microsoft Romania si Oracle Romania.

SCOALA DE EXCELENTA IN 2009

In decembrie 2009 am facut primii pasi inspre un proiect complex adresat studentilor care isi doresc o cariera in IT&C, pentru a oferi o completare a notiunilor teoretice studiate in scoala. Proiectul a fost dezvoltat de compania BRINEL in parteneriat cu Universitatea Tehnica din Cluj. Viziunea noastra a fost sa oferim tinerilor talentati in IT intr-un cadru practic, stimulativ, in cadrul caruia sa poata sa-si dezvolte si sa-si implineasca potentialul. Am pornit proiectul beneficiind de suportul unui profesor coordonator din cadrul Universitatii Tehnice din Cluj precum si de cel al partenerilor BRINEL, liderii IT la nivel mondial.

Share