Presă

Brinel recruteaza studenti pentru a patra editie a programului Scoala de excelenta Talent IT

WallStreet ,  5 Noiembrie 2012

Compania Brinel – unul dintre principalii furnizori romani de solutii IT&C, lanseaza a patra editie a programului Scoala de excelenta TalentIT, impreuna cu Universitatea Tehnica din Cluj si, in premiera, cu Universitatea Babes-Bolyai.Campania de recrutare si selectie din acest an se desfasoara intre 5 si 16 noiembrie, iar tinerii interesati de program se pot inscrie completand un formular de aplicare direct pe website-ul Scolii de excelenta: http://www.talentit.ro/formular-aplicare/.

Vezi articolul
 

Brinel lansează ediția a doua a Școlii de Excelență „Talent IT”

Agora, 4 mai 2011

Compania Brinel lansează cea de-a doua ediție a Şcolii de Excelență „Talent IT”, proiect implementat împreună cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, în cadrul unui parteneriat de succes public-privat.
„Una dintre prioritățile noastre este să stimulăm potențialul şi să încurajăm tinerii din Romȃnia, dorim să contribuim, prin eforturile noastre şi ale partenerilor implicați, la dezvoltarea carierei unor studenți care dau dovadă de pasiune pentru ştiință şi tehnologie, să-i ajutăm să fie competitivi în industria IT&C romȃnească”, a declarat Marcel Borodi (foto), CEO Brinel.

vezi articolul

Brinel: se cauta studenti pentru “TalentIT”

http://www.chip.ro/stiri/16709-brinel-se-caut-studeni-pentru-talent-it, 4 mai 2011, autor:  Corina Cailean

Compania clujeană Brinel lansează cea de-a doua ediție a Şcolii de Excelență “Talent IT”, proiect implementat împreună cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, în cadrul unui parteneriat de succes public-privat.

„Talent IT” oferă un cadru de învățare şi conlucrare concentrat pe practică, studenții participanți la program au posibilitatea să lucreze în dezvoltare software, în conceperea şi implementarea unor soluții hardware şi comunicații integrate, să ia parte la workshop-uri susținute de lideri IT la nivel mondial (Oracle, Microsoft, HP, IBM, Cisco, Intel, LG, Epson şi alții), la stagii de practică, să discute cu specialiştii Brinel sau să primească sfaturi şi coaching, toate acestea cu sprijinul unui profesor coordonator desemnat de universitate.

vezi articolul

Au românii talent la IT? :-)

www.dandragomir.biz,  3 mai 2011

Pentru studenții din Cluj-Napoca, firma IT Brinel și Universitatea Tehnică organizează un eveniment intitulat “Talent IT”. Nu știm de unde e numele Evenimentul este focusat pe practică, studenții au posibilitatea să lucreze în dezvoltare software, în conceperea şi implementarea unor soluții hardware şi comunicații integrate, să ia parte la workshop-uri susținute de lideri IT la nivel mondial (Oracle, Microsoft, HP, IBM, Cisco, Intel, LG, Epson şi alții), la stagii de practică, să discute cu specialiştii Brinel sau să primească sfaturi şi coaching, toate acestea cu sprijinul unui profesor coordonator desemnat de universitate.

vezi articolul

Clujenii de la Brinel dau burse de 5.000 de euro pentru studenti

Ziarul Financiar, 6 mai 2010, autor: Adelina Mihai

Grupul clujean Brinel, furnizor de de solutii IT de pe piata locala, cu afaceri de aproximativ 28 de milioane de euro in 2008, a oferit burse in valoare de 150 de euro pe luna pentru trei studenti care participa la un program internship lansat la sfarsitul anului trecut, urmand ca in perioada mai-iulie sa mai ofere inca sase burse cu aceeasi valoare.

Proiectul, denumit “Scoala de Excelenta Talent IT”, este destinat studentilor din anii doi si trei de facultate, precum si masteranzilor din cadrul Universitatii Tehnice din Cluj. “In perioada mai-iulie vor fi oferite sase burse a cate 150 de euro pe luna, ceea ce inseamna ca in total vom oferi studentilor implicati in program burse in valoare de aproape 5.000 de euro pe an”, a declarat Rada Teiosanu, marketing manager in cadrul Brinel, companie care are in prezent 140 de angajati. O bursa de performanta oferita de facultatile de stat are o valoare medie de 70 de euro. Numarul studentilor implicati in program urmeaza sa se majoreze progresiv, intrucat furnizorul de solutii IT vrea sa recruteze cate 15- 20 de studenti pe an, care au posibilitatea sa ramana sa lucreze in cadrul companiei daca vor exista pozitii deschise. Brinel intentioneaza sa ofere burse si la urmatoarele editii ale programului.

vezi articolul

Share